Op voorraad!

EK ACTIE

Maak kans op EK-tickets of een Hisense soundbox bij een aankoop van een Black Apple Pie of Fresh Master airconditioner!

Doe nu mee aan de Hisense EK-actie en maak kans op een onvergetelijke ervaring! Als consument heb je de kans om deel te nemen aan deze geweldige actie.

Wat kun je winnen?

EK Tickets:
Ervaar de spanning en sensatie van het Europees Kampioenschap voetbal live in het stadion in Duitsland, samen met vrienden of familie!

Hisense Soundboxen:
Geniet van hoogwaardig geluid waar je ook bent met deze draagbare en krachtige Soundboxen van Hisense.

Hoe werkt het?
  • Stap 1: Vrijblijvende offerte aanvragen
  • Stap 2: Offerte ontvangen
  • Stap 3: Aankoop
  • Stap 4: Trekking van winnaars

Black Apple Pie - Airco

De Black Apple Pie is een bijzonder stijlvolle SMART airconditioning die niet alleen opvalt door zijn kleur (hoogglans zwart), maar ook bijdraagt aan een gezondere leefomgeving. Hi-Nano technologie zorgt ervoor dat verontreinigde stofdeeltjes zoals: allergenen, schimmels, pollen, virussen en bacteriën effectief worden uitgeschakeld.

Verwarmen met airconditioning

In de Black Apple Pie komen verschillende werelden samen. Comfort, design en de vraag naar een gezonder binnenklimaat. Daarnaast kan de airconditioner bij een buitentemperatuur van -15ºC verwarmen.

Altijd de beste temperatuur

De ultra moderne wandunit is voorzien van wifi, waardoor de airconditioning eenvoudig op afstand bedienbaar is. De Apple Pie is zowel met een bedrade- als met een centrale gebouwcontroller te leveren. Door de aanwezigheid van de ‘Smart Mode’ parst de airco zich automatisch aan op basis van de kamertemperatuur.

Fresh Master - Airco

Fresh Master - Innovatieve airconditioning

De Fresh Master is de nieuwste ontwikkeling van Hisense op het gebied van airconditioning producten. Het Fresh Master airconditioning systeem maakt gebruik van gepatenteerde technologieën op het gebied van luchtverversing.  Dankzij deze technologieën wordt iedere aangesloten ruimte binnen enkele minuten voorzien schone, frisse lucht. Zo wordt binnenkomen lucht door maar liefst vier filters geleid, meet en toont het systeem op ieder moment CO2-gehalte en kan deze zelfs in zijn eigen aluminium oppervlaktes in zowel de binnen- als de buitenunit reinigen. Dit laatste is te danken aan de innovatieve vries- en dooicyclus.

Airco om op elk moment einergiezuinig te koelen en verwarmen

Bij de ontwikkeling van de Fresh Master was, naast gezondheid, duurzaamheid een belangrijke factor. Door gebruik te maken van de zogeheten 3D inverter technologie in combinatie met geoptimaliseerde luchtstromingen en geavanceerde warmtewisselaar, verbruikt de Fresh Master tot wel 30% minder energie ten opzichte van traditionele airconditioning. Het aircosysteem is om deze reden dan ook voorzien van een A+++ label op zowel koelen als verwarmen.

Hoe doe ik mee?

Stap 1: Vrijblijvende offerte aanvragen
Vul het offerteformulier in op onze website om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een Hisense Airco. Je gegevens worden doorgestuurd naar een erkende Hisense-installateur bij jou in de buurt.

Stap 2: Offerte ontvangen:
De installateur zal contact met je opnemen om een offerte op maat te maken voor de Hisense Airco.

Stap 3: Aankoop:
Bij aankoop van een Hisense Airco bij de installateur maak je automatisch kans op geweldige prijzen!

Stap 4: Trekking van winnaars:
Aan het einde van elke maand worden de winnaars willekeurig gekozen uit degenen die een Hisense Airco hebben gekocht in die maand. Elke maand wordt er dus een gelukkige winnaar geselecteerd.

De Hisense EK-campagne loopt tot 30 juni 2024. Zorg ervoor dat je voor die datum een Hisense Airco aanschaft om mee te doen aan de actie en kans te maken op deze geweldige prijzen!

Wacht niet langer! Grijp deze kans door een Hisense Airco aan te schaffen en wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars. Aarzel niet, de zomer staat voor de deur en met een Hisense Airco ben je verzekerd van koel comfort.

*Met de aanvraag van een vrijblijvende offerte geeft u expliciet toestemming dat wij uw persoonsgegevens mogen delen met derden en ga je akkoord met de specifieke en algemene voorwaarden.

Vrijblijvende offerte aanvragen