Op voorraad!

Lucht/lucht warmtepomp Airconditioning

Een alternatief voor een hybride installatie!

Met een Airco of ook lucht/lucht warmtepompen genoemd kunt u uw huis verwarmen met behulp van energie uit de omgevingslucht waarbij een beperkte hoeveelheid elektriciteit nodig is. Dit is een bijzondere energiezuinige methode om het hele jaar door de gewenste temperatuur te handhaven.

Daarom kiest u voor een airco:
  • Verwarmen & Koelen
  • Energiezuinig
  • Hoog rendement
  • Fluisterstil (19 dB(A))
  • Bediening via afstandsbediening of app
  • Tot wel 70% besparing op gas

Bespaar tot wel 70% op het gasverbruik

In de winter kunt u met dit aircosysteem verwarmen, waarbij de traditionele ketel zal bijspringen indien de gewenste temperatuur niet wordt behaald. De ketel zal gewoon zorgen voor warm tapwater en hier zijn geen aanpassingen van uw huidige systeem voor nodig. Voor een gemiddeld huis zal dit een besparing tot 70% kunnen opleveren, voor het deel van het gasverbruik welke nodig is om uw woning te verwarmen. Een eenvoudige ingreep met als resultaat een besparing op de energie kosten in de winter. Een bijkomend voordeel, in de zomer kunt u de airco ook gebruiken voor het koelen van de woning.

Voor deze toepassing kan er gekozen worden voor een single split systeem en/of multi split systeem. Op dit moment zijn deze systemen erg gunstig geprijsd. Uiteraard zolang de voorraad strekt!

Vraag een offerte aan

Wilt u profiteren van onze lopende acties? Vraag dan nu uw offerte aan en wij zullen een geschikte installateur bij u in de buurt voor u vinden.


Energiezuining met A+++

Het energielabel voor lucht/lucht warmtepompen, oftewel airco's, is een handige gids voor consumenten. Het label varieert van A+++ tot D, waarbij A+++ staat voor de hoogste efficiëntie. Het helpt consumenten bij het kiezen van een energiezuinige en milieuvriendelijke airco, gebaseerd op de classificatie, jaarlijks energieverbruik en geluidsniveau. Dit label bevordert bewuste aankoopbeslissingen en draagt bij aan een duurzamere toekomst. Het is essentieel om bij de aanschaf van een airconditioningsysteem rekening te houden met het energielabel, zodat consumenten niet alleen genieten van een comfortabele binnenomgeving, maar ook bijdragen aan energiebesparing en milieubescherming.

Snelle Koeling & Verwarming

Een airconditioningssysteem biedt snelle koeling en verwarming, wat handig is voor ruimtes met sporadisch gebruik, zoals slaap- of studeerkamers. Ook in de woonkamer tijdens het tussenseizoen biedt het voordelen. De ruimte kan snel op de gewenste temperatuur worden gebracht zonder de centrale verwarming meteen te activeren, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparing. Bovendien dragen energiezuinige airco's met een hoog energielabel bij aan deze besparing, waardoor gebruikers niet alleen genieten van comfort, maar ook bewuste keuzes maken voor een efficiënter energiegebruik. Dit draagt bij aan zowel het persoonlijke comfort als aan de algemene inspanningen voor duurzaamheid en milieubehoud.

Geniet van stilte en comfort

De Hisense airco, biedt ongeëvenaarde verkoeling met zijn fluisterstille werking. Het geavanceerde geluidsreductiesysteem zorgt ervoor dat storende geluiden tot een minimum worden beperkt, waardoor u kunt genieten van de gewenste temperatuur zonder afgeleid te worden. Deze airco creëert een oase van comfort en rust in elke ruimte, waardoor het niet alleen een effectieve koeloplossing is, maar ook bijdraagt aan een aangename en ontspannen leefomgeving. Het stille functioneren van de Hisense airco maakt het ideaal voor gebruik in diverse situaties, zoals slaapkamers of studeerkamers, waar een rustige omgeving essentieel is voor een goede nachtrust of geconcentreerd werken.

Wandmodellen

Betreed een wereld van ongeëvenaard comfort met onze veelzijdige wandmodellen airconditioning, verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren en designs. Deze units zijn zorgvuldig ontworpen om naadloos te integreren in elke omgeving, met de nadruk op gebruiksgemak en geruisloze bediening. Transformeer jouw ruimte met deze geavanceerde airconditioning en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Ervaar vandaag nog optimale luchtregeling voor een comfortabele leefomgeving.

Vloermodellen

Upgrade je woon- of werkomgeving met onze stijlvolle Hisense vloermodellen airconditioning. Dankzij het slanke ontwerp passen ze perfect in elk interieur, en met hun veelzijdige functies geniet je het hele jaar door van de ideale temperatuur. Onze vloermodellen combineren geavanceerde technologie met energiebesparing, waardoor je niet alleen comfort ervaart, maar ook kosten bespaart. Kies voor de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Ontdek vandaag nog de voordelen van onze vloermodellen airconditioning voor een comfortabele leef- of werkomgeving, het hele jaar door.

Plafondmodellen

Transformeer uw ruimte met Hisense's plafondmodellen van airconditioners. Onze geavanceerde technologie en stijlvolle ontwerpen bieden niet alleen efficiënte klimaatbeheersing, maar voegen ook een esthetisch element toe aan elk interieur. Met gelijkmatige luchtverspreiding en energiezuinige functies passen onze plafondmodellen zich flexibel aan diverse omgevingen aan. Kies voor betrouwbare prestaties en duurzame temperatuurregeling. Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek met Hisense. Investeer in comfort met een vleugje verfijning.