Op voorraad!
Wijzigen
Offerte op maat

Over ons

Wij zijn HS Climate Solutions en exclusief importeur van Hisense HVAC producten in de Benelux. En daar zijn we best trots op. Met ons hoofdkantoor in Dordrecht en een nieuw pand/ vestiging in Ham (België) laten wij met het merk Hisense zien dat energiezuinige oplossingen niet duur hoeven te zijn en kwaliteit, klantgerichte service, heldere communicatie en (technische) ondersteuning prima met een lagere prijs samen kunnen gaan.

Hisense Showroom

Wij zijn deskundig

''Hoe zou jij dat aanpakken?’’ Dit is veruit de vraag die wij het meest gesteld krijgen. Er wordt veel beroep gedaan op onze deskundigheid en dat vinden wij alleen maar mooi. Ons team bevat ongekend veel technische kennis over verwarmen en koelen. Wij adviseren je graag, rekenen met je mee of maken de beste ontwerpen.

Hisense sales

Wij zijn een tikkeltje rebels

Wij vinden het niet erg om jouw dag een beetje op zijn kop te zetten. We geloven niet dat we tot de beste adviezen komen als we ons altijd strak aan de heersende regels en bekende opvattingen houden. Als je dat namelijk doet, beperk je je blik en mis je misschien de kans om oplossingen of ideeën te vinden die onverwacht goed zijn.

Hisense collega's

Wij zijn de redder in nood

Jij vraagt. Wij regelen het.

Je wilt géwoon goed advies? Goede ondersteuning? Probleemoplossend vermogen terug zien? En daarbovenop jouw spullen op tijd ontvangen wanneer jij ze nodig hebt? Wil je voldoende keuze hebben in producten?

Daar zorgen wij voor. En dat met zo min mogelijk bijkomende kopzorgen.

Hisense monteur demo

Wij zijn aantrekkelijk (geprijsd)

Wie zegt dat een hoge kwaliteit en een lagere prijs niet mogelijk is? Hisense bewijst dat het kan! Aantrekkelijk (geprijsd) en niet ten koste van een uitstekende kwaliteit. Het is ook niet voor niks dat Hisense het snelst groeiende merk in verwarmen en koelen is.

Hisense voorraad magazijn

Starten met besparen op uw gasrekening?

Wilt u duurzaam verwarmen zonder gas? Energieneutraal met 0 op de meter? Dan wordt het tijd om een hybride warmtepomp aan te schaffen. Bespaar op de energiekosten en reduceer CO2 uitstoot.

Laat uw gegevens achter en ontvang meer informatie in uw mailbox.